Velkommen til samstrikk!

Nytt, forbedret og gøy!

 

Bli med på samstrikk i dag!

Bli med på Charming sommersamstrikk 2018!

Bli med på det splitter nye, totalrenoverte og spennende Charming samstrikk-konseptet! Her får du fullt fokus fra Stella, all den hjelpen du kan tenke deg, og masse moro med lekre design.

Jeg vil være med!

Dette får du:

Isirika

Unikt design med vakkert bladmønster og vidunderlig fall. Oppskriften kommer i 10 størrelser.

Verdi: 149,-

Áine

En herlig vid og feminin sak med lettstrikket og vakkert hullmønster. Oppskriften kommer i 10 størrelser.

Verdi: 149,-

Macha

Lang vest med falsk patent, dype splitter og masse attitude. Oppskriften kommer i 10 størrelser.

Verdi: 149,-

Medlemsportal på nett

Medlemsportalen er full av tips, triks, hjelpemidler og videotutorials og er kun tilgjengelig for deltakerne av samstrikken. Her har jeg samlet informasjonen som hjelper deg til en super strikkeopplevelse, uavhengig av ferdighetsnivå.

Spørretimer

Det holdes spørretimer for samstrikkerne, der du kan spørre om alt du lurer på angående designene, størrelser og oppskriften. Her får du hjelp til akkurat det du lurer på hele veien!

Facebookgruppe

Samstrikkerne får tilgang til en egen Facebookgruppe der vi er sosiale og deler bilder av fremgang og ferdige plagg. Dette er vår helt egen online strikkekafé, hvor vi kan skravle om "everything samstrikk" og heie på hverandre.

Spesialutgave av oppskriftene

Samstrikkerne får tilgang til en spesialutgave av oppskriftene. De inneholder masse ekstra godbiter du vanligvis ikke ser i en strikkeoppskrift. Dine oppskrifter ligger og venter på deg inne i medlemsportalen så meld deg på nå for å få tilgang med det samme!

Garn

Alle de tre designene er strikket i Mjuk, et deilig og lett ullgarn med hele 287 meter per 50 gram.

Samstrikkerne får hele 20% rabatt på Mjuk og din rabattkode venter på deg i medlemsportalen.

Påmelding og startdato

Påmeldingen er åpen nå og du kan sette i gang med ditt strikketøy så snart du har fått lastet ned oppskriften fra medlemsportalen og finner det garnet du vil bruke. Jeg gleder meg til å se DEG inne i Facebookgruppa og medlemsportalen!

Varighet og tilgang

Påmeldingen stenger 31. august, ved midnatt. Du har tilgang til medlemsportalen så lenge du måtte ønske, så du har god tid til å strikke og få fullt utbytte av alle godene. Spesialversjonen av oppskriften er din for alltid, så klart.

Meld deg på nå!

Ikke gå glipp av denne muligheten til å være med på det helt nye og forbedrede Charming samstrikk-konseptet. Meld deg på nå og strikk sammen med Stella denne sommeren!

Påmeldingen stenger om...

Meld deg på nå, og bli med på moroa! Når dørene lukkes er det for sent.

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.