Velkommen til samstrikk!

Nytt, forbedret og gøy!

 

Bli med på Neptun-samstrikk i dag!

Bli med på samstrikk av Neptun!

Bli med på det splitter nye, totalrenoverte og spennende Charming samstrikk-konseptet! Her får du fullt fokus fra Stella, all den hjelpen du kan tenke deg, og masse moro med et lekkert design.

Ja, jeg er med!

Medlemsportal på nett

Medlemsportalen er full av tips, triks, hjelpemidler og videotutorials og er kun tilgjengelig for deltakerne av samstrikken. Her har jeg samlet informasjonen som hjelper deg til en super strikkeopplevelse, uavhengig av ferdighetsnivå.

Spørretimer

Det holdes 4 spørretimer for samstrikkerne, der du kan spørre om alt du lurer på angående designet, størrelser og oppskriften. Her får du hjelp til akkurat det du lurer på hele veien!

Facebookgruppe

Samstrikkerne får tilgang til en egen Facebookgruppe der vi er sosiale og deler bilder av fremgang og ferdige plagg. Dette er vår helt egen online strikkekafé, hvor vi kan skravle om "everything Neptun" og heie på hverandre.

Spesialutgave av oppskriften

Samstrikkerne får tilgang til en nyoppusset spesialutgave av oppskriften. I tillegg til at den er laget opp i flere størrelser (14 størrelser, faktisk!) inneholder oppskriften masse ekstra godbiter du vanligvis ikke ser i en strikkeoppskrift. Din oppskrift ligger og venter på deg inne i medlemsportalen så meld deg på nå for å få tilgang til din oppskrift!

Garn

Neptun er strikket i dobbel Tynn alpakka. Inne i medlemsportalen gir jeg en vurdering av 10 garntyper jeg har testet ut for deg, sånn at du kan gjøre det beste garnvalget når du skal velge garn til din Neptun.

Påmelding og startdato

Påmeldingen er åpen nå og du kan sette i gang med ditt strikketøy så snart du har fått lastet ned oppskriften fra medlemsportalen. Jeg gleder meg til å se DEG inne i Facebookgruppa og medlemsportalen!

Varighet og tilgang

Påmeldingen stenger 30. april, ved midnatt. Du har tilgang til Facebookgruppa og medlemsportalen til og med 31. mai, så du har god tid til å strikke din genser og få fullt utbytte av alle godene. Spesialversjonen av oppskriften er din for alltid, så klart.

Meld deg på nå!

Ikke gå glipp av denne muligheten til å være med på det helt nye og forbedrede Charming samstrikk-konseptet. Meld deg på nå og strikk Neptun sammen med Stella denne våren!

Påmeldingen stenger om...

Meld deg på nå, og bli med på moroa! Når dørene lukkes er det for sent.

00

Dager

00

Timer

00

Minutter

00

Sekunder
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.